vrijdag 28 december 2012

Naambadge

Enige tijd geleden hebben wij als demonstratrices van Stampin'Up! een hele leuke welkoms tour gehad hier in Nederland. We hebben kennis gemaakt met de stemmen aan de telefoon en gezichten van andere die er niet waren kunnen zien. Er was een nummerspel waarbij leuke prijzen te winnen waren. Helaas won ik niet... maar aan het eind van de avond kreeg iedereen een geweldige stempelset cadeau..... Een voorbeeldkaart met deze stempelset volgt snel.


Tijdens de avond was het de bedoeling dat je een eigen gemaakte naambadge zou dragen... dus ben ik heerlijk aan de slag gegaan met mijn SU spullen.....

ziehier het resultaat...En terwijl ik hier mee bezig was ontstond er natuurlijk direct een idee voor een workshop.... 
Hou mijn blog in de gaten want binnenkort komen de geplande workshops hier allemaal weer te staan.

Tot die tijd wens ik jullie allemaal een heerlijke feestdagen met veel gezelligheid en freubeltijd!

Lieve groetjes
Marion


Geen opmerkingen:

Een reactie posten