woensdag 16 januari 2013

Aftellen tot de nieuwe catalogus.

Wat voel ik me bevoorrecht dat ik al in de nieuwe catalogus heb mogen neuzen en al heb mogen bestellen. Weer zo'n heerlijk voordeel van een Stampin`Up! Demonstratrice zijn. Ik kan me voorstellen dat jullie branden van nieuwsgierigheid van wat er allemaal in zal staan.... 
Daarom heb ik deze sneak peak voor jullie gemaakt...


Gebruikte materialen:

Ik heb het nieuwe color core papier primerose petal gebruikt dat speciaal voor Stampin`Up! is gemaakt. Dit geweldige papier heeft twee kleuren die te voorschijn komen bij schuren of scheuren!
 En met het super sanding tool heb ik de randen geschuurd. Nu was ik altijd van het gewoon gebruiken van een nagevijl of een stukje schuurpapier... maar vaak verkreukelde het papier dan toch iets... ik balen.. dus heb ik mezelf getrakteerd op deze Sanding tool. En wat een feest is dat! Mijn papier blijft mooi glad en het schuurt prachtig!

Verder lekker met het nieuwe design papier More Amore en Framelits Hearts a Flutter gespeeld.
De embellishments komen uit het mooie Artisan kit.

Helaas moeten jullie nog even smachten naar wat er nog meer is... maar ik hoop dat dit jullie al een beetje een idee geeft wat (onder andere) mogelijkheden deze voorjaar/zomer catalogus bevat.
Mocht je nu graag willen werken en ervaren wat de nieuwe producten allemaal zijn en kunnen dan kun je nog aanschuiven op de Voorjaar in de Lucht workshop die ik 9 februari geef.
Meer weten hierover, klik HIER.

Stay tuned... vanaf 1 februari kun je de catalogus hier via een link bekijken of bij me bestellen.
Tot die tijd... geniet van iedere dag dat je creatief kunt zijn.

Deze kaart doet mee aan de challenge bij Hobbyvision HIER
I enter this card in the SUO Challenge you can find HERE

Lieve groetjes
Marion

3 opmerkingen:

 1. Schitterende kaart Marion! Prachtig papier en mooie hartjes! Bedankt voor het meespelen in de Challenge van HobbyVision en veel succes. Groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, I love how you sanded and distressed your background core'dinations paper. Looks fabulous! Thanks for joining SUO Challenges this week.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie creatie heb je gemaakt !!
  Bedankt voor het meedoen met onze challenge op Hobbyvision.

  Groetjes Janet

  BeantwoordenVerwijderen