vrijdag 22 maart 2013

Brrr... koud....

Zo... vandaag een berichtje vanuit Voorschoten. Ik verblijf hier 11 dagen en kom komende maandag weer naar huis in Katwijk. Ik heb genoten van het verblijf hier... maar er gaat echt niets boven thuis hoor.

Ik heb net een stuk gewandeld met Sjors langs de Vliet. De zon schijnt en dan lijkt het lekker weer...maar de wind maakte het ijzig koud... en als we de weerberichten moeten geloven wordt het weer slecht dit weekend. Grijze wolken en sneeuw.... nee dan liever het plaatje van hieronder... het regent bloemen....


Gebruikte materialen:

Whisper White Cardstock
Sunshine & Sprinkles Design papier
Embossing Folder Cloudy Day
Marina Mist inkt pad
Million Dollar Moments stamp set
Lots of tags Sizzlits
Bakers twine.

Veel stempelplezier dit weekend... en ik ben vanaf maandag 25 maart weer regelmatiger hier terug.

Lieve groetjes
Marion
2 opmerkingen:

 1. Ik wil dat het zonnestralen gaat regenen. Maar vooruit, jouw bloemen zijn ook goed. Leuk kaartje.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Marion,
  Ik vond het leuk om je te leren kennen daar in Zeist. Een leuke babbel is altijd gezellig en zoals belooft, kom ik je een blogbezoekje brengen. Mooie kaartjes en die spullen van SU zijn super! Ik kijk al uit naar de nieuwe catalogus!
  Veel liefs en tot een volgend blogbezoekje!
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen