zondag 12 mei 2013

Moederdag

Moederdag, nog een nachtje slapen en dan is het zover.... ik verheug me erop. Ik heb begrepen dat er 's ochtends leuke plannen zijn gemaakt hier in huis... en 's middags ga ik heerlijk naar mijn eigen Mams. Op de koffie en heerlijk samen met het hele gezin asperges eten.
Dus als jullie dit lezen ben ik vollop aan het genieten en hoop ik dat jullie ook een heerlijke moederdag hebben en vollop genieten van elkaar.

Natuurlijk heb ik voor mijn moeder een mooie kaart gemaakt...


Gebruikte Stampin' Up! materialen:

Cardstock: Whisper White en Rose Red
Stempelset: Stippled Blossom en Loving Thoughts en En Francais (achtergrond stempel)
Embossing folder: Framed tulips (achterkant gebruikt)
Inkt: Pink Pirouette, Pretty in Pink, Rose Red
Inkt marker: Pink Pirouette
Lint: Rose Red Seam binding en Taffeta ribbon Pink Pirouette op elkaar
Punch: Curly Label (met bloemen) Decorative Label (tekst)
Plak parels van SU en deze keer ook de cadeau's versiert met Stampin' Up! materialen. Mijn mama is gek op mooi versierde cadeau's en dus Want ook daarvoor lenen al die stempels, linten en papieren zich uitstekend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten