zaterdag 8 juni 2013

Crazy for Cas #20

Vandaag gaat Challenge #20 beginnen bij Crazy for Cas. En deze keer is, heel toepasselijk, het thema een Mannenkaart!

Nu is dat niet een van mijn sterkste kanten... ik heb niet echte stempels voor mannen, althans dat dacht ik. Maar bij het rustig bekijken van mijn Stampin' Up! stempels en mijn vader in gedachten nemend vond ik wel degelijk passende stempels. Mijn vader is een echte tuinman en is jaren op vakantie geweest in Frankrijk. Dus de achtergrond stempel En Francais en de stempelset Lovely as a tree zijn uitermate geschikt.
Om de kaart CAS te houden maar toch uitdagend heb ik gewerkt met de bleek techniek.


Gebruikte SU materialen:

Cardstock: Very Vanilla, Crumb Cake en Early Espresso
Inkt: Early Espresso
Stempels: Achtergrondstempel En Francais, Lovely as a tree, Loving Family
Lint: Natrural Trim Ribbon en Linnen thread
Knopen: Neutrals collection

Ik hoop dat jullie ook gezellig mee gaan doen met deze challenge. Het mag een vaderdagkaart zijn maar dat is geen verplichting! Als het maar een kaart voor een man is.
Veel plezier.

1 opmerking: