dinsdag 22 oktober 2013

Flip Kaart maken met Thinlits van Stampin' Up!

Al enige weken zag ik op Pinterest van die geweldige flip kaarten langskomen. En ja dat wilde ik ook maken. Maar hoe ik ook bleef proberen en stoeien... het ging niet goed en werd zeker niet mooi. Maar wat een feest toen ik hoorde dat Stampin' Up! twee dies op de markt zou gaan brengen om zelf op simpele wijze zo'n mooie Flip Kaart te maken. En toen ik als Demo ze al kon bestellen was ik helemaal blij. Eenmaal in huis ben ik heerlijk aan de slag gegaan... hier twee van de vele kaarten als voorbeeld...

Kerst

 
Mijn Jarige Papa


En hier een handige video hoe te gebruiken!


Om jullie te verrassen heb ik weer een leuke kortingsactie voor deze twee sets. Bij aanschaf van beide sets krijg je 10% korting op de tweede set!

Meer weten of bestellen? Mail me.Geen opmerkingen:

Een reactie posten