zaterdag 5 oktober 2013

Hele mooie nieuwe Single Stamps en extra verzamelbestelling datum.

Is Sinterklaas of Kerst te vroeg gekomen dit jaar?
Ongelofelijk wat er nu ook verkrijgbaar is bij Stampin' Up!. Ditmaal zijn er allemaal mooie
nieuwe Single stempels verkrijgbaar.


Zijn het geen prachtige stempels... en allemaal los te bestellen. Omdat ik met al deze geweldige aanbiedingen en vooral ook deze stempels zelf wat ga bestellen heb ik een extra verzamelbestelling datum gemaakt.
Op dinsdag 8 oktober ga ik een verzamelbestelling plaatsen. Wil je ook van 1 van deze mooie aanbiedingen gebruik maken... dan kun je nu mee bestellen. Zorg dat je bestelling en betaling voor maandagavond 7 oktober 20.00 uur bij me binnen is dan komt alles goed.
Meer weten of bestellen? MAIL me vrijblijvend.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten