donderdag 12 december 2013

Allereerste zelf gemaakte stempel!Vandaag heb ik de moed bij elkaar geraapt en ben begonnen met mijn eerste Undefined Stamp Carving van Stampin' Up!  Toen ik het startpakket bestelde was ik enigzins sceptisch en angstig of ik dit wel zou kunnen. Want ja... daar moet je toch voor kunnen tekenen en heeeel creatief zijn. Nu kan ik best aardig tekenen... en ben ik ook wel creatief... maar de twijfel was groot. Toch wilde ik het proberen.
En dus ben ik aan de slag gegaan. Ik heb een passie voor de libelle/dragonfly. En helaas heb ik daar nog geen Stampin' Up! stempel van... dus ben ik daar mee aan de slag gegaan.Het is zo makkelijk om zelf een stempel te maken!! Er komt geen kracht of moeite bij kijken. De gutsjes (snijmesjes) gaan zo soepel en makkelijk door het rubber heen en je kunt het patroon zo makkelijk volgen... dat het is helemaal niet eng of moeilijk... integendeel... het is geweldig!!!

Dus laat je niet door onzekerheid weerhouden en ga er mee aan de slag.... als ik het kan... kun jij het zeker ook. Meer weten, hiervoor een workshop volgen of de startset bestellen 2 opmerkingen:

 1. Mooi!!! lijkt me erg handig om zelf stempels te maken.
  Nog bedankt voor je mooie digitale kerstkaart! Ik zie hem hier (nog) niet staan. Supermooi gemaakt, complimenten.
  Jammer dat ik je blog niet via blogger kan volgen, NetworkedBlogs vraagt om een facebook-account, die heb ik niet.
  Groetjes en ook hele fijne feestdagen en een creatief 2014!
  Carola

  BeantwoordenVerwijderen