dinsdag 18 februari 2014

Hexagons


Nooit gedacht dat ik deze stans zo leuk zou gaan vinden. Toen ik besloot om hem te nemen had ik gemengde gevoelens. Wat moet ik hier nou mee. Maar goed... uitdagingen zijn er om aan te gaan. En de voorbeelden die ik er mee zag langskomen vond ik wel erg leuk en mooi! 
Dus vooruit... ik heb hem ook. Alleen tijdens het gebruik liep ik er tegen aan dat ik het papier niet zo goed uit de stans kon krijgen. 
Gelukkig heb ik een lieve collega (Marrigje) die me twee tips aan de hand deed. En ik deel ze graag met jullie. Dus als jullie ooit tegen hetzelfde probleem aanlopen met een framelits dan zijn dit oplossingen.

1.  Leg de stans met het papier zo dwars mogelijk in de big shot en draai hem 1 keer er doorheen.
En je zult zien dat het papier er makkelijker uit komt.

2. Gebruik waxpapier tussen de stans en het papier. Op de gewone manier door de big shot en het papier komt er heel makkelijk uit de stans!

Die laatste oplossing is het helemaal voor mij. Dus Marrigje.. dank je wel voor je hulp!

Hier een paar kaarten met deze stans.
Meer weten.... Mail me gerust.1 opmerking: