woensdag 30 april 2014

Blog Candy!!

Wat een feest is het afgelopen weekend geweest op het ArtSpecially Event. 
Zoveel mensen gesproken en zoveel complimenten mogen ontvangen. Sinds ik met Stampin' Up! ben begonnen heb ik gemerkt dat ik het ontzettend leuk vind om mijn kennis over stempelen en technieken met jullie te delen. 

Ik ben zo blij met mijn trouwe volgers hier op mijn blog en op Facebook. En het zou geweldig zijn als nog meer mensen mijn blog weten te vinden en ik hen ook enthousiast kan maken over stempelen en alle mogelijkheden die alle technieken je kunnen geven.

Om dit te bereiken heb ik een spannende BLOG CANDY wanneer mijn blog de 100 volgers bereikt! 

 Wat er in zit is natuurlijk een verrassing!!! Wat moet je doen om kans te maken op deze candy:

* Wordt een volger van mijn blog (als je dat nog niet bent)
*  Plaats de afbeelding van de blogcandy in de zijbalk van je blog
*  Voeg mij toe aan je favoriete blogs die je volgt (als je dat nog niet hebt)
*  Laat je Voornaam en Achternaam achter in het commentaar gedeelte.

Wanneer er 100 volgers zijn gaan alle namen in een doos en zal mijn zoon Jasper een naam trekken.

Zegt het voort en zorg dat er zo snel mogelijk 100 volgers komen. 

1. Rianne Timmers


3 opmerkingen:

 1. Nou Marion ik wil wel graag meedoen jij sprak zo goed engels op de workshop in het hotel dat ik dacht ga eens kijken of ik je kan vinden en wat blijkt ik was al volger .hoe leuk is dat dus ik mag meedoen .ik ga je gauw op het blog zetten dan kunnen er meer volgen.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oei...ook ik stond er nog niet bij, al kom ik heeeeelllll dikwijls kijken...nu dus wel...ik ga je aan mijn blog toevoegen hoor!
  Groetjes Patrice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi, ik heb je ontmoet op Arts Specially. En heb nu mezelf als volger aangemeld.

  BeantwoordenVerwijderen