maandag 14 juli 2014

Project Life Doop van Jasper


Hier de eerst Project Life van mijn hand. Al jaren heb ik gewoon gescrapt... maar door het maken van kaarten is dit steeds meer op de achtergrond geraakt... en dat is eigenlijk zo jammer.

Maar nu is daar ineens Project Life van Stampin' Up! en bij mij groeide de zin om ook weer met foto's aan de slag te gaan.  Mijn laptop staat vol met foto's die wachten om gebruikt te worden. Maar ik heb besloten om te starten bij waar we nu zijn en te zorgen dat ik nu bij blijf en dan ondertussen terug te werken met de oudere foto's. Ik moet toch ergens beginnen.... LOL

Vandaag dan de PL (afkorting van Project Life) van de doop van mijn zoon Jasper op 18 mei jl.
Wil je meer weten over de Project Life mogelijkheden mail me gerust voor informatie over de producten en/of vraag naar de speciale workshops die ik daar voor heb ontwikkeld.Geen opmerkingen:

Een reactie posten