donderdag 21 augustus 2014

Blended bloom..


...met Blendabilities! Wat een feest is het om te werken met deze markers. Zo eenvoudig en wat blenden ze geweldig! Ik ben altijd een copic marker fan geweest... maar ik kan je met mijn hand op mijn hart zeggen dat de nieuwe alcoholmarkers van Stampin' Up! de Blendabilities echt een feest zijn! 
En geloof me ik was kritisch voordat ze uitkwamen hoor!


Mocht je alle ins en out's van deze markers willen leren kennen dan verwijs is je naar de pagina met workshops HIER en kun je je aanmelden voor de twee workshops die ik hiervoor heb gepland.
Of een andere datum in overleg als je dan net niet kunt!
1 opmerking:

  1. Prachtig meiske...heel mooi gedaan...
    Je kan op FB mijn hoofdpijn perikelen volgen...begint eindelijk betere kant op te gaan..
    Liefs XXX Patrice

    BeantwoordenVerwijderen