dinsdag 4 november 2014

Meer sterretjes...


Het lijkt wel of deze kerst bij mij in het thema van de sterren gaat staan. Onbewust ben ik mijn kerstkaarten aan het maken met allemaal sterren. Het is heel grappig om na een ochtend freubelen dat ineens te ontdekken. Maar het is ook niet zo verwonderlijk gezien het feit dat Stampin' Up! op dit moment zoveel mooie producten met sterren in de collectie heeft!
 
Op deze kaart heb ik gewerkt met de kleine pons uit het Itty Bitty Punch pak.

En op deze kaart heb ik ook met die leuke kleine pons gewerkt in combinatie met de stempelset
Many Merry Stars en de Stars Framelits.

Kortom ik zie sterretjes dit jaar.  Heb je ook zin om lekker een keer aan de slag te gaan met mijn
spullen en zo lekker kerstkaarten te maken.... mail me gerust en we maken een afspraak.1 opmerking:

  1. Wat een gave kaart heb je met die sterren gemaakt Marion, ik ben er ook zo weg van, maak al mijn kerstkaarten met de Bright and Beautiful stars, je kunt er zoveel kanten mee op,, maar deze kant had ik nog niet eerder gezien, ik vind hem top.

    BeantwoordenVerwijderen