zaterdag 5 september 2015

Bloemetjes buiten zetten....

Het is weer weekend.. tijd om de bloemetjes buiten te zetten.... en ik heb dat gedaan met de stempelset Garden in Bloom en het prachtige Designpapier English Garden. 

Het designpapier met de stempelset samen inspireert me om zoveel kaarten te maken... ik heb er echt een hele serie mee gemaakt... dus de komende tijd kun je meer op dit soort kaarten rekenen hoor.... 
Dus geef je op voor het volgen van mijn  blogposten aan de linkerkant van deze post. 
Zodoende mis je geen blogpost meer en ben je van alles altijd als eerste op de hoogte!


Vergeet niet dat ik volgende week weer op het Creaweekend in Rijswijk sta.
Natuurlijk ben ik weer te vinden op het Stampin' Up! plein. Dus kom gezellig langs om dag te zeggen, om aan te schuiven voor de leuke workshop of gebruik te maken van de twee spannende beursaanbiedingen die ik heb!
Zie je daar!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten