zaterdag 19 september 2015

Een nieuwe weg

Goedemorgen,

Soms is het tijd om een nieuwe weg in te slaan... en afgelopen weken heb ik dat dan ook gedaan...
Terug gekeken naar hoe ik bezig ben met Stampin' Up! en wat ik anders zou willen doen
en dat brainstormen heeft goed gewerkt...

Afgelopen dagen heb ik een geheel nieuwe vorm van workshop gemaakt en uitgewerkt. Ik ben er zo blij mee en dit weekend komt dan ook een speciale nieuwsbrief voor deze workshop in je mailbox.

Het is een workshop in herfststijl... mooie warme kleuren, beetje vintage stijl en meer dan alleen maar kaarten. Echt een set dat op elkaar is afgestemd. Natuurlijk is er ook weer een techniek in verwerkt. Dat kan ook niet anders in een workshop van mij. 
Hier een kleine ovale sneak peak.


Dus hou je mailbox in de gaten dit weekend! 

Hieronder ook een kaartje gemaakt met de stempelset Sprinkle's of life. Deze speciale stempelset vind je op pagina 189 van de grote catalogus. Had je hem al gezien. Het bijzondere is dat je met deze stempelset een klein verschil voor iemand kan maken. Ik hoor je denken: Hoe dan? 
Nou voor iedere verkochte stempels set schenkt Stampin' Up! € 2,25 naar het Ronald McDonald Huizen Fonds. 
In totaal is er door Stampin' Up! al meer dan $ 1.000.000,-- gedoneerd. Ja je leest het goed!! Al meer dan een Miljoen Dollar.  
En ik wilde heel graag daar een steentje aan bijdragen. Als moeder van twee kinderen heb ik al zo veel en vaak in het ziekenhuis moeten blijven omdat 1 van mijn kinderen ernstig ziek of verwond waren geraakt. En die huizen zijn echt onbetaalbaar! En daar mijn steentje aan bijdragen maakte me heel blij.... en ik kreeg er ook nog iets voor terug ook! Een mooie stempelset waar je zoveel meer kan maken! 
Wil je ook bijdragen aan een goed doel en aan de slag met deze prachtige set....
Aarzel niet en neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie.

(ps. Nee de workshop is niet met deze stempelset ;-)  )


Geen opmerkingen:

Een reactie posten