dinsdag 22 september 2015

Verjaardagskaart voor deze tijd van het jaar....

Goedemorgen allemaal,

Gisteren heb ik heerlijk gewerkt om de pagina van de workshops en de agenda weer voor een deel aan te vullen. Dus neem gezellig daar een kijkje en laat me weten wat je ervan vindt!

Vandaag is het heerlijk weer.... de zon schijnt en het is droog buiten. Ik wordt daar dan weer helemaal blij van. Hoewel we vandaag op de kalender officieel zijn begonnen met de herfst is het echt heerlijk buiten.  Wat mij betreft mag dit nog even zo duren en doen we het nazomeren nu gewoon nog even dunnetjes over. 

Ik heb daarom gekozen om jullie deze kaart te laten zien... het is echt een verjaardagskaart voor iemand die rond deze periode jarig is... het groen van de bladeren en het rood, bruin en geel van het verkleuren van de bladeren.  Past helemaal bij dit jaargetijde.  Ik heb gewerkt met de stempelset Papillon Potpourri met bijpassende pons en de prachtige Nederlandstalige stempelset Er is er 1 jarig.Gebruikte materialen:


Built for Free Using: My Stampin Blog
Geen opmerkingen:

Een reactie posten