zaterdag 26 september 2015

Nog meer met design papier....

En hoe is het jullie vergaan met mijn uitdaging om te werken met design papier? Is het gelukt?

Vandaag laat ik jullie met liefde nog een kaart zien met design papier dat ik heb gebruikt. Deze keer het is het papier gebruikt in combinatie met een mooie stempelset. Zo zie je dat je het papier ook kan gebruiken in combinatie met een mooi stempel. 

Ik ben weg van de stempelset Garden in Boom. Je kunt met deze set de bloemen zo aanpassen dat ze qua kleur overal bijpassen.... gewoon zo multi functioneel. En daar hou ik van bij stempels. Anders is het zo snel uitgestempeld ermee.  En deze set is daar nu een perfect voorbeeld van hoe het dus ook prima bij design papier past.
Ben benieuwd wat jullie van deze combinatie vinden! Built for Free Using: My Stampin BlogGeen opmerkingen:

Een reactie posten