donderdag 24 september 2015

Prachtig design papier

Toen ik nog kaarten maakte met Cute stamps en die inkleurde gebruikte ik tamelijk veel design papier om de kaarten te maken. Maar sinds ik verslaafd ben aan de stempels van Stampin' Up! is het gebruik van dit papier en het op deze manier kaarten maken op de achtergrond geraakt. 

En Stampin' Up! heeft prachtig Design papier.  Ik koop iedere keer weer wat van dat papier waar mijn hart van open gaat..... maar ik vergeet het gewoon te gebruiken!  Klinkt dat bekend? Dat je hele stapels heel mooi design papier in je kast of op de plank hebt liggen en dat je het niet tot nauwelijks nog gebruikt... soms uit zuinigheid omdat het zo mooi is of soms gewoon omdat je, net als ik, veel met stempels werk en zelf achtergronden maakt. 

Wel... ik heb besloten dat ik daar verandering in wil brengen!!! (goed voornemen)
En hier dan een kaart bijna alleen maar met Design Papier....  Alleen de tekst is een stempel!
Ik was namelijk op slag verliefd op het English Garden Design Papier.....
De mooie rozen zijn uit 1 van de vellen geknipt.... dus echt alleen de titel is gestempeld en geknipt....

Ik daag jullie uit om deze vorm van kaarten maken ook weer eens te proberen... het is even wennen... maar toch wel heeeeel erg leuk om te doen. Wil je me laten weten of jij ook zo'n kaart hebt gemaakt en er een link van plaatsen hier. Dan kom ik graag bij je kijken hoe het is geworden!Built for Free Using: My Stampin Blog
Geen opmerkingen:

Een reactie posten