woensdag 30 september 2015

Zon, bladeren, stempels en design papier....

Al weer een mooie en zonnige dag vandaag... ik wordt daar altijd heel blij van..... 
Heerlijk buiten wandelen met Sjors en genieten van de zonnestralen. Hoewel het lekker warm lijkt als je binnen bent vind ik het nog best fris als ik buiten ben. Dus ik kleed me warm aan en neem de bal meer naar buiten.  Heerlijk op ons vaste plekje op een groot grasveld mag Sjors zich dan suf rennen achter de bal aan.

En daar zie ik dan weer hoe langzaam sommige bladeren aan de bomen prachtig verkleuren in de mooiste kleuren... maar ook dat sommige bladeren dat niet doen. Hun kleur verliezen en een soort van smakeloos bruin worden.  Dat inspireerde mij voor deze kaart.... 
Het muurtje dat de wind tegen houd, het zonnetje op mijn gezicht en de "saaie" bruine bladeren naast me op de grond.
De bladeren zijn hier zijn gemaakt van prachtig design papier en daarna bewerkt... 
Ik ben zelf erg weg van de ingetogen kleuren die ik hier heb gebruikt.


Built for Free Using: My Stampin Blog


Vergeet niet te kijken op de workshop pagina naar de Workshop Herfst. 
Er zijn op beide dagen hier en daar nog een plek beschikbaar.
Komt één van de dagen je niet uit maar wil je toch graag de workshop volgen mail me gerust dan prikken we een datum dat het jou wel schikt.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten