donderdag 21 januari 2016

Dekselse Donderdag

En voor je het weet is het ineens al weer donderdag. De week vliegt voorbij. 
Het is deze week weer de zoete inval in mijn huis. Ik geniet van de momenten dat mensen gezellig binnenlopen voor de koffie of zelfs gezellig blijven eten. Ja zelfs koken in mijn keuken. Het is het toppunt van luxe kan ik je vertellen. Maar vooral heel gezellig om zo met vriendinnen en kinderen samen te eten.

Ondertussen ook druk met het voorbereiden van de geplande workshops. Ze lopen al aardig vol dus als je benieuwd bent kijk dan gauw HIER.
Heb je vragen of wil je meer informatie... mail me dan gerust.


Hieronder weer een leuk voorbeeld van een verjaardagkaart met een stempelset uit de nieuwe voorjaar/zomer catalogus. 
Built for Free Using: My Stampin BlogGeen opmerkingen:

Een reactie posten