vrijdag 26 februari 2016

Fabulous Friday..... Scrapbooking


Ja na heel lange tijd ben ik ook begonnen het scrapbooking weer op te pakken.... er liggen stapels foto's en nog maar niet te spreken van de digitale bestanden met foto's die nog steeds een plekje in een album verdienen.

Maar het verschil tussen kaarten maken en scrapbooking vind ik zelf best heel groot. Waarom kan ik niet eens precies mijn vinger opleggen. Het is gewoon een gevoel.

Maar nu is het zover... mezelf bij elkaar geraapt en een stukje free style scrapbooking gedaan....
Heerlijk met allerlei mixed media en stemples van Stampin' Up! aan de slag....
En hier het eerste resultaat.... foto's zijn van de afgelopen vakantie in Engelsbach in Duitsland.Zou je ook gezellig willen aanschuiven om een combi van Stampin' Up!, Mixed Media en scrapbooking te maken in een workshop.... neem vrijblijvend contact met me op!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten