maandag 22 februari 2016

Marvelous Monday teamdag

Zo het weekend is weer voorbij.... Zaterdag was een geweldige dag. Met het team een heerlijke dag met elkaar doorgebracht. En veel gedeeld met elkaar.... Mooi werk van mijn teamies mogen zien en ook nog nieuwe technieken mogen leren!
Kortom het was echt een superdag.....

Ik ben echt zo blij dat ik zulke lieve, gezellige en vooral ook oprechte meiden in dit team tref!
natuurlijk waren er ook swaps..... en dit is mijn swap geweest voor die dag.
Ook lid worden van dit gezellige team? Dan is het momenteel het moment om in te stappen. Gedurende de Sale-a- Bration is het voor jou als nieuwe demo het uitgelezen moment om in te stappen en extra leuke dingen te scoren.
Wil je vrijblijvend een persoonlijke uitleg, zonder verplichtingen, neem dan gerust contact met me op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten