woensdag 10 februari 2016

Wonderful Wednesday Fear Not....

En zo zijn we dan naar de Wonderful Wednesday gestormd.....

Bij deze kaart wilde ik dat alles om de tekst van deze kaart zou draaien. Op het moment dat ik de stempel set Rose Wonder zag was ik er meteen weg van. Niet zozeer van de rozen en de stansen... maar van de teksten. Zoals nagenoeg iedereen inmiddels wel weet ben ik sinds 3,5 jaar gelovig.... en dan zijn de teksten in deze stempel set, voor mij, gewoon een must have.

Dus vandaar een kaart waarbij de tekst centraal staat en de stempels als omlijsting om de tekst staan.
Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de mooie Sale-a-Bration set What I love.
In tijden van tegenslag of als ik mijn dag niet heb.... dan is dit de beste tekst die ik kan lezen om mijn kracht terug te vinden en mijn schouders er onder te zetten.
Want ik hoef het niet alleen te doen.....


Built for Free Using: My Stampin Blog


Geen opmerkingen:

Een reactie posten