maandag 2 mei 2016

Marvellous Monday

Tijd voor actie.... het is al te lang stil geweest hier op het blog. In de persoonlijke sfeer gebeurde er veel. Zoals het beƫindigen van mijn relatie waar ik af en toe op Facebook wat over schreef.
Dus tijd genomen om weer mezelf op de been te zetten en lekker aan de slag te gaan.

En hier ben ik dan weer met een nieuwe kaart.... een workshop programma in de maak.
Ondertussen heb ik als demonstratrice de nieuwe catalogus al in mijn handen.... jullie hebben op Pinterest al wat opwarmertjes kunnen zien.  En wat is de catalogus weer mooi geworden.... en de nieuwe In Colors serie is zo zacht, sterk en mooi. Ik geniet er van om er mee te kunnen werken en kan er geen genoeg van krijgen.
Dus vandaag een kaartje met de nieuwe kleuren en de nieuwe trend die er aan komt. Dus twee primeurs in 1.


Op deze kaart heb ik de achtergrond zelf gemaakt met 3 van de nieuwe kleuren. en natuurlijk is ook het cardstock van de nieuwe kleuren. En als je goed kijkt zie je dat het een schudkaart is. Ja die kaarten komen weer helemaal in de mode. Is het niet geweldig om zo'n schudkaart voor een verjaardag of als bedankje naar iemand te sturen?
En was het vroeger heel veel werk om zo'n schudkaart te maken. Met de nieuwe producten van Stampin' Up! zul je ervaren dat het een makkie is geworden.
Dus geef je op voor de workshops Schudkaarten maken en ervaar die materialen waardoor het maken van zo'n kaart echt leuk is geworden!
Mail me als je de workshop wil volgen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten