maandag 4 juli 2016

Zonnige Marvelous Monday

Het is niet te geloven.... vandaag de tweede zonnige dag! En nog beter zelfs want er staat een stuk minder wind. Dat betekent dat het vanmiddag wel lekker zal zijn in mijn tuintje.... dus als je mij vanmiddag zoekt? Dan zit ik lekker buiten met mijn dikke en spannende boek.

Zaterdag heerlijk een techniek workshop gegeven over inkleuren....
Hieronder een voorbeeld van hoe ik inkleur met de stempelinkt van Stampin' Up!

Zou je dit ook willen leren en gezellig komen doen. Mail me dan voor informatie.

Voor nu.... geniet van deze mooie dag!
Best Birds Bundle

1 opmerking:

  1. Ziet er prachtig uit, Marion!
    Er komt nog meer leesplezier aan hoor om bij in je tuintje te zitten.
    Veel plezierboot de komende dagen.
    Groetjes Gery

    BeantwoordenVerwijderen