maandag 15 augustus 2016

Manic Monday

Vandaag is een spannende dag voor mij en mijn dierbaren. Als jullie dit bericht lezen lig ik inmiddels in het ziekenhuis voor de operatie aan mijn schildklier. Kortom.... dit berichtje heb ik dus al van te voren geschreven.... Gelukkig kon ik voor afleiding al aan de slag met de nieuwe stempels en materialen uit de winter catalogus... en dit is een proefkaartje dat ik gemaakt heb. Ook hier weer veel technieken in gebruikt. Maar de kaart is zeker nog wel voor verbeteringen vatbaar... maar wilde jullie een beetje van de voorpret laten meegenieten.


Wil je deze catalogus straks ook in je handen houden.... mail me dan op tijd en je krijgt hem lekker thuis gestuurd!

2 opmerkingen:

  1. Ben heel erg benieuwd naar de nieuwe catalogus. Ik heb hier en daar al wat filmpjes voorbij zien komen en zag er weer gave dingen tussen staan.
    Dus tijd om weer eens te bestellen....maar dat kan pas vanaf 1 september had ik begrepen. althans uit de kersteditie.
    Marion ik wens je heel veel sterkte en hopelijk ben je snel weer de oude.....
    Liefs van Jolanda

    BeantwoordenVerwijderen