zaterdag 5 november 2016

Rustig aan beginnen.... Stampin' Up! On Stage dag.

Het was wel een poosje stil op mijn blog. Mijn operatie had toch een langer herstel nodig dan gedacht..... Nog veel moe en mijn stem is aangedaan en de stembanden misschien voorgoed aangetast... Maar dat ga ik nog laten uitzoeken. Want ik kan niet meer zingen! En dat doe ik zo graag.
Maar dat mag de pret niet onderdrukken.... ik ben langzaam weer aan de slag gegaan met het maken van kaarten. En morgen hebben we een gezellige grote Stampin' Up! bijeenkomst in de Westergasfabriek in Amsterdam.  Heerlijk om al mijn collega vriendinnen weer te ontmoeten en te spreken, te knuffelen, te inspireren en ge├»nspireerd worden.

Natuurlijk worden er ook swaps geruild. Dat kan ook niet anders... Dit is de kaart die ik heb gemaakt om te swappen met mijn collega's.


Voor mijn teamleden heb ik een andere swap gemaakt....


Deze schattige tasjes heb ik gemaakt met de tutorial van Bibi Cameron. Ze heeft een prachtige site met vele leuke (gratis) patronen. Waaronder dus dit schattige tasje. Bibi thank you for sharing this free tutorial en inspiring me to craft this beautiful purse.

Maandag horen jullie meer over hoe het is geweest en kunnen jullie mijn geswapte buit zien die ik dan heb binnengehaald. 

Fijne Crafty Weekend.


2 opmerkingen:

  1. Wauw wat een leuke Swaps heb je gemaakt Marion. Ik hoop dat je weer snel goed zal herstellen. Ga voor je bidden!!
    Hoop dat je een super leuke dag hebt gehad bij On Stage....volgende keer hoop ik er ook weer bij te zijn.
    Veel liefs en dikke knuffel Ariana

    BeantwoordenVerwijderen