zondag 20 november 2016

Tijd voor verjaardagskaarten in alle soorten en maten!

Ik heb besloten om voor de mensen waar ik zowel de verjaardag en adres van weet die een kaart te gaan sturen in 2017!  Ik wil graag iedereen laten zien hoe leuk het is om een kaart te sturen en iemand blij te maken! Ik vind het jammer dat we dit nog zo weinig doen. Niet omdat ik nu toevallig met Stampin' Up! werk. Maar omdat ik merk hoe blij ik wordt van een echte kaart! 

Dus als jij ook een mooie verjaardagskaart wilt ontvangen volgend jaar.... stuur me dan een mailtje met je verjaardagsdatum en je adres. Dan kom je op de lijst en krijg je een leuke kaart als het zover is! 

En om te zorgen dat ik voldoende kaarten heb ben ik alvast begonnen met een aantal kaarten te maken.  Was er 18 november al een verjaardagskaart met deze prachtige stempel set Beautiful You.... nu is er weer 1. Een stijlvolle verjaardagskaart! 

Op de tekst heb ik een enamel hartje toegevoegd.  Als je dit soort accenten aanbrengen leuk vindt... let dan goed op de aanstaande Extravaganza die 21 oktober gaat beginnen. Op deze dag kun je deze prachtige Enamel Embellishments met een prachtige korting kopen! Geen opmerkingen:

Een reactie posten