zondag 9 september 2018

Een nieuw begin.

Toen ik voor het eerst weer terugkwam op mijn blog zag ik hoe lang geleden de laatste post hier is geweest. Wat direct weer maakte dat ik terugdacht aan wat er allemaal is gebeurd.

Zoals jullie weten ben ik heel erg ziek geweest. Heb ik in deze periode 3 keer kanker en flinke complicaties overleefd, ben ik langzaam maar gestaag met vallen en opstaan opgeknapt en weer gaan genieten van het leven.

En ineens vanuit het niets ontmoette ik mijn (inmiddels zijn we getrouwd) lieve man Henk. Wat een zegen is hierdoor ook het laatste jaar geweest. Een rollercoaster van aaneengesloten gebeurtenissen die ons leven echt 360 graden hebben veranderd. Met uiteindelijk onze trouwdag afgelopen 30 augustus.

Gedurende afgelopen jaar heb ik ook veel nagedacht en samen met Henk gepraat over wat ik zelf weer zou kunnen en willen met mijn leven, mijn liefde voor stempelen en Stampin' Up!. 
Ik heb gekozen om een kleine bijdrage aan onze kerkgemeenschap te willen gaan geven en ook mijn workshops en verkopen van Stampin' Up! materialen weer op te gaan pakken.  

Gelukkig hoef ik dit niet alleen te doen. Henk steunt en helpt me waar maar mogelijk en ook mijn team-sisters van Stampin' Up! staan mij met raad en daad bij.

De volgende blogpost zal gaan over wat deze meiden hebben gedaan aan versieringen voor onze bruiloft. Want dit was enorm veel en zo mooi!

Ik hoop dat ik je hier vaker op mijn blog mag tegenkomen en wie weet wel binnenkort op 1 van de komende workshops die in de maak zijn.

Voor nu God's zegen en tot gauw.
4 opmerkingen:

  1. Super dat er een lieverd in jouw leven is gekomen die steunt en stimuleert. Veel zegen met je mooie werk en in de liefde natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een bijzonder moment Marion! Je eerste blogpost weer.. een zichtbare stap op je weg naar daar waar je wilt zijn. Creatief bezig zijn is helend. Daarom ook dubbel goed...Ik ben blij daarbij je tot steun te kunnen zijn en je weet het, dat doe ik met liefde. Je bent een stempelaar in hart en nieren en hebt ook hierin veel te delen. Alle goeds, en veel blog-, stempel- en creatief plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gun alle geluk van de wereld. En vooral heel veel gezondheid!!

    BeantwoordenVerwijderen