dinsdag 2 oktober 2018

Puur Natuur

Hoewel de kaart al op Facebook is langs geweest verdient hij toch zeker ook een plekje op mijn blog. Ik ben afgelopen weekend zo heerlijk bezig geweest met het maken van kaarten. Het is lang geleden dat ik dit kon. En nu gaat het weer.... hoewel de prijs daarna hoog is omdat ik dan niets meer kan en mijn lieve man Henk me dan in bed helpt en verzorgt. Anders zou ik het niet meer kunnen. Dus het is teamwork dat deze kaart heeft doen ontstaan.

En dat wilde ik hier graag vertellen.

Zou je ook op deze manier kaarten willen leren maken. Mail me dan of laat hieronder een berichtje achter en dan kijken we of je hier een workshop hierin wil volgen. 

Bedankt voor het langskomen.


This card was already on Facebook but I still wanted to show this card on my blog. It deserves to be here! This weekend I was on a roll in making cards.....for the first time since a long time. And I enjoyed it zo much! I have to pay the price of inmense pain and lot's of bedrest. My dear husband helps me to bed and takes care of me then. So this card is a real teamwork. Without him I couldn't be doing this anymore!

Thanks for stopping by!Geen opmerkingen:

Een reactie posten