vrijdag 27 september 2019

Kerstkaarten kleur...


Ik heb het al geschreven in een eerdere post. Ik kon absoluut niet kiezen tussen twee soorten design papier om kaarten mee te maken. In de vorige post hierover konden jullie zien, en waarschijnlijk ook snappen waarom ik als een blok voor het Feels like Frost design papier viel. 

Toch horen rood en groen echt bij de kerst voor mij. En vond ik de Toile Christmas Suite echt zo prachtig. Het is een beetje brocante papier en daarnaast ook twee prachtige stempelsets erbij. 
En voor deze kaart heb ik beide stempelsets gebruikt. De achtergrond is gestempeld met de Tidings all around set en de tekst met Toile Christmas set. En de bijpassende stanzen.

Ook het bijpassende lint en de glanzende sprankelende dots passen er zo prachtig bij. 

Deze kaart is onderdeel van een van de kerstkaarten workshops die ik geef.Geen opmerkingen:

Een reactie posten