woensdag 25 september 2019

Kerstkaarten workshop


Volgende maand start de workshop Stempel een Stapeltje Kerstkaarten.

Ieder jaar ben ik aan het bedenken in welke kleur in de kerstkaarten wil gaan maken. En dit jaar kan ik niet zo goed kiezen tussen welke kleuren ik ga gebruiken. Dus dacht ik... doe eens gek en maak ze in verschillende kleuren. 

Hieronder zie je een kerstkaart gemaakt in de nieuwe kleurtoon Seaside Spray van Stampin' Up! en het prachtige bijpassende papier Feels like Frost. In dit laatste geval heb ik ervoor gekozen om de achterkant van het papier te gebruiken. 

Zoals je al hebt gezien begin ik vroeg met het maken van de kerstkaarten. En dus ook met het geven van de workshops hierin. Hierdoor heb je straks prachtige kaarten om te versturen en geen last minute stress om nog iets bijzonders voor die ene persoon te moeten maken.

Meer informatie over de workshop vindt je HIERMocht je willen meedoen of meer vrijblijvende informatie willen dan kun je me altijd MAILEN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten