woensdag 2 oktober 2019

Alweer wat kerst....Ik betrap mezelf erop dat ik steeds met alleen maar kerstkaarten bezig ben. En dat terwijl er nog zoveel andere mooie stempels en papier is om mee te werken. Dus heb ik mezelf de opdracht gegeven om deze week maar iets anders te gaan maken dan kerstkaarten. Bijvoorbeeld een mooie herfstkaart. 

Maar die houden jullie dan van me tegoed... want vandaag heb ik weer een kerstkaart in de aanbieding. Ik ben er zelf heel blij mee. Ik zag een soortgelijke kaart op pinterest en dacht... dat ga ik ook proberen te maken. Maar uiteindelijk kwam ik op het punt dat ik op die punt natuurlijk een focal punt moest bedenken. Dus heb ik dat uit het papier geknipt. En van het mooie Chrystal effect glitter opgedaan en wat mooie takjes erachter. 

Kortom... weer een kerstkaart. 

Ben jij al begonnen met de kerstkaarten maken? Zo niet? Dan heb ik nog plek op twee 
workshops kerstkaarten maken. 


3 opmerkingen:

  1. Mooi Marion! Leuk om een focal point uit dsp te knippen. Het is vaak zulk mooi papier en ik gebruik het vaak alleen maar in de achtergrond. Eigenlijk zonde.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Unknown2 oktober 2019 om 15:02
    Dat heb ik ook heel lang gehad. En dan allerlei redenen verzinnen om het niet te doen. Maar sinds ik het een keer heb gedaan doe ik het steeds vaker en het is zo leuk om te doen. Tegenwoordig zijn sommige stansen ook te gebruiken in het DSP. Zoals bijvoorbeeld bij Magnolia lane.

    BeantwoordenVerwijderen