donderdag 5 december 2019

Einde jaars uitverkoopWat vliegt de tijd voorbij. Inmiddels is het al weer december en staan de feestdagen voor de deur. 
Maar voor het zover is wil ik je vertellen dat de eindejaar uitverkoop weer is gestart.


Zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb! We hebben 3 catalogi per jaar en zodra er een nieuwe catalogus vol met mooie nieuwe producten wordt gelanceerd gaan er eerst wat producten met pensioen (om het zo te noemen). Hierdoor komt er weer ruimte voor nieuw.

Dit betekent dat enkele van je favoriete producten gaan verdwijnen en ik adviseer je om deze alsnog aan te schaffen voor het te laat is. 
Sommige producten uit de herfst/winter catalogus blijven na 2 januari nog te koop en andere niet meer.

Grijp je kans en schaf je favoriete set op tijd aan voordat deze niet meer verkrijgbaar is.


Onderstaande 3 afbeeldingen zijn van producten die uit de collectie zullen verdwijnen.
Deze kun je nu met mooie korting nog kopen in mijn online shop of bestellen via e-mail. 


De onderstaande producten gaan "met pensioen" en zijn alleen nog verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.  Via deze LINK kom je bij de lijst van aanstaande producten die "met pensioen" gaan.

Hieronder een paar van die aanstaande pensionado'sIk heb een nieuwe Hostess code op mijn blog geplaatst. Let op dat je deze gebruikt wanneer je bestelt in de online shop. Wanneer je boven de € 30,-- bij mij in de online shop besteld ontvang je een leuke kaart en kleine verrassing van mij. Ik heb de voorraad nieuwe voorjaar/zomer catalogi en Sale-a-bration gids al in huis. 
Mocht je afgelopen seizoen bij me hebben besteld voor meer dan € 65,-- dan krijg je deze catalogi automatisch rond kerst thuisgestuurd. 

Heb je dat niet maar wil je toch graag deze nieuwe catalogi ontvangen 
stuur me dan een MAIL waarin je hierom verzoekt met je adres gegevens en ik zorg dat er een 
catalogus naar je toe komt.


Voor het einde van het jaar zul je nog een nieuwe mail van me ontvangen over de aanstaande voorjaar/zomer catalogus en de feestelijke Sale-a-bration periode waarin je mooie producten voor niets kunt ontvangen bij je bestelling. 
Tot die tijd wens ik jullie allemaal een heerlijke decembermaand en gezegende Kersttijd toe.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten