woensdag 11 december 2019

Tijdloze TulpenVoor ik het vergeet te melden... vandaag is er ook nog eens een aanbieding dat je geen verzendkosten betaald wanneer je Stampin' Up!  producten besteld. Dat is in combinatie met de Einde jaar verkoop natuurlijk nog een mooi moment om je lievelings stempelset te kopen. 


Ik ben al helemaal met het voorjaar bezig. Hoewel we in huis nu druk zijn met de kerstversieringen en de kerstboom optuigen... in mijn creatieve hoofd ben ik al bezig met bloemen, zonnestralen en bloemen. Want hoewel ik de kerstijd een heerlijke tijd vind. Ik verlang ook naar de voorjaarszon, de eerste warme zonnestralen, de sneeuwklokjes en krokussen die hun kopjes boven de koude aarde uitsteken. En als ik dan 's morgens vroeg de merel hoor zingen dan weet ik dat het voorjaar er aan komt. 
Ik woon in Noordwijkerhout en als we hier de straat uit rijden dan rijden we meteen tussen de bollevelden. Heerlijke geuren van hyacinten maar zeker ook van de verse tulpen. 

Oh als die straks weer in de vaas staan. Dat krakende verse groen van de bladeren. Maar zover is het nog niet.... maar om me zelf al een beetje te laten genieten van wat gaat komen ben ik heerlijke met 
deze geweldige Tijdloze Tulpen bundel aan het werk gegaan. Een leuk klein labeltje met daarop tulpen. En het leukste is dat deze set dus ook verkrijgbaar is als Nederlandstalige set. Met een handige pons voor de tulp en blad uit te ponsen. 
Wat denk je? Krijg je nu ook al zin in het voorjaar? Nou zodra 3 januari de nieuwe catalogus uitkomt kun je genieten van nog veel meer mooie voorjaars producten. 
Maar tot die tijd zal ik je af en toe er iets van laten zien. 

Wil je de catalogus van mijn ontvangen? Mail je dan gerust en ik stuur hem naar je toe. 

Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten