vrijdag 3 januari 2020Jawel. De nieuwe Seizoen catalogus is in première gegaan en dit gaat gepaard met een heel leuk jaarlijks feest.

Momenteel hebben we de beste actie van het hele Stampin' Up! Jaar, de Sale-a-bration!

Verdien exclusieve Sale-a-bration freebies voor iedere € 60,-- die je bestelt.
Voor iedere € 60,-- die je bestelt mag je een gratis product kiezen uit de speciale Sale-a-bration brochure. Krijg zelfs duurdere productkeuze wanneer je meer dan € 60,-- besteld.

Verdien de exclusieve Little Ladybug Host set gratis.
Wanneer je bestelling (of een workshop/party bestelling) meer is dan € 375,-- ontvang je gratis de Little Ladybug stempelset er bij.

Koop de starterskit voor € 129,-- en krijg nog meer extra's in je kit.
De starterskit is 1 prijs € 129,--. Hiervoor mag je voor €175,-- aan producten kiezen uit beide catalogi. Daarnaast krijg je wanneer je instapt gedurende de Sale-a-bration periode gratis een mooie kleine snijmachine, een designpapier startset en een stempel van eigen keuze nog eens extra er bij. Je hebt dan ook tot juni om je eerste kwartaalomzet van € 363,-- en je krijgt korting op je eigen bestellingen en die van vrienden en klanten.

Je kunt er voor kiezen om gewoon een hobby demonstratrice te zijn en je hiermee de producten met een mooie korting van 20% of zelfs 25% in te kopen of je kunt ervoor kiezen om er zelfs een inkomen mee te verdienen. Deze kans is geheel aan te passen aan wat jij wilt en wat in jou leven past.

Wil je hier meer over weten neem dan geheel vrijblijvend met me contact op en ik leg je alles uit Of ga naar mijn website en klik op demonstratrice worden en JOIN NOW
Ik zou het leuk vinden om je in welkom in mijn team te kunnen heten.


De seizoencatalogus loopt tot 2 juni 2020 en daarna komt op 3 juni de geheel vernieuwde jaarlijkse catalogus.

Mocht je nog vragen hebben of heb je hulp nodig. Aarzel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met me op.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten