vrijdag 10 januari 2020

Stempel van de maand Januari

Deze maand wil ik graag een hele mooie stempelset onder de aandacht brengen. 
Het gaat om de stempel Tijdloze Tulpen met bijpassende pons. 


Ik heb eerst moeten denken of ik deze set wel wilde hebben. Want soms spreekt een stempel set met niet meteen aan. Maar ik besloot het gewoon te doen en te zien wat het met mijn creativiteit zou doen. Nou dat is een goede keus geweest want ik ben helemaal los gegaan met deze stempel. 
Ik heb zoveel leuke en mooie kaarten er mee gemaakt. En ik ben nog niet klaar met deze set hoor. 
Dus maak je borst maar nat want de komende tijd zie je meer kaarten hiermee langskomen en is er zelfs een workshop op 19 januari waarbij we met deze set werken. 
Er zijn nog twee plaatsen vrij. Kijk voor meer informatie 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten