dinsdag 28 januari 2020

Verwend worden


Deze maand heb ik Bronze Elite behaald. Dit is de tweede stap in de reis met Stampin' Up!. 
Nu heb ik dit al eens eerder behaald toen ik nog in een ander team zat. Maar nog nooit heb ik het zo beleefd en gevoeld als nu. 

Ik ben ingestapt bij Michelle Last van de Pinkies in Engeland. En dat is het beste wat ik ooit heb kunnen doen. Wat een training, begeleiding en plezier heb ik nu mogen ervaren. 

Ik heb mijn crafting mojo terug gevonden, ik stroom over van de idee├źn... geniet met volle teugen,
heb inmiddels als een super leuk team al mogen opbouwen en ook mijn klanten ben ik dankbaar voor hun bestellingen en hierdoor voor de groei ik ik mag maken. 

En vandaag kwam daar nog een hele leuke verrassing bij. Hieronder zie je dat de postbode een pakketje uit Engeland bracht. Je ziet het al aan de kleur van de zak... het is van mijn Pinkie Mom!
Er in zit een hele lieve kaart met een hele lieve en bemoedigende tekst, een mooi schort van Stampin' Up! zodat ik mijn kleding niet meer onder klieder en dan als klap op de vuurpijl....
Een leren armband van Pandora met twee prachtige kralen er aan. 

Dit alles omdat ik Bronze Elite heb behaald. Dit is wat Stampin' Up! nu zo ontzettend leuk maakt. Je doet het met een leuk team, elkaar bemoedigen, toejuichen en samen andere mensen gelukkig maken met dat waar ons hart zo gelukkig van wordt....

Ik ben een gezegend mens!
1 opmerking:

  1. Gefeliciteerd! Je hebt het verdiend. Ik zie zulke mooie dingen voorbij komen op facebook.

    BeantwoordenVerwijderen