donderdag 13 februari 2020

Bijna Valentijnsdag


Wat doe jij voor valentijdsdag dit jaar? Morgen is het zover.. en de commercie is al weken bezig om je te verleiden om toch iets voor je partner of geliefde te kopen. Ik vind het op zich wel heel leuk... het idee om een kaart op Valentijnsdag aan een geheime liefde te sturen. Want dat is het originele idee achter Valentijnsdag. Dus al die commercie van cadeau's etc. is niet aan mij besteed. Ik uit liever iedere dag naar mijn man dat ik zoveel van hem hou... (zelfs als ik heb wel eens achter het behang kan plakken. LOL)

Maar natuurlijk heb ik ook voor mijn man een mooie zelfgemaakte kaart die hij gaat krijgen. Maar ik heb er niet alleen 1 gemaakt voor mijn man. Ik heb er ook een aantal klaarliggen voor vriendinnen. Gewoon om ze te laten weten dat ik blij ben dat ze mijn vriendin zijn.

En onderstaande kaart is zo'n kaart die je naar een goede vriendin kunt sturen. Wie zou deze kaart in de brievenbus vinden? Wie stuur jij een kaartje?


Deze kaart is gemaakt met onderstaande materialen. 
Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten