vrijdag 7 februari 2020

Reactie plaatsen is een gratis kaartje


Wat ik zo heerlijk vindt van Stampin' Up! is dat je voor iedereen van iedere leeftijd iets kunt maken.
Voor jong en oud. En om dit moment ben ik lieve kaarten aan het maken voor kinderen.
van 1 tot 15 jaar..... allemaal voor hun verjaardag. 

Er is een lieve dame in onze kerkgemeente die naar ieder kind in onze gemeente een verjaardagskaart stuurt. En ik mag voor haar een voorraad kaarten maken. 

En dat vindt ik een hele dankbare taak. Want een kaartje sturen gebeurd niet zo heel veel meer. Terwijl het wel heel belangrijk is om dit toch te doen. Want het zorgt voor een heel bijzonder gevoel om een kaart via de post te ontvangen. 

Dus de komende tijd zal ik veel met de lieve, leuke en ondeugende stempels van Stampin' Up! aan de slag zijn voor al deze kinderen. 

Doe jij zelf ook iets van kaarten maken voor anderen? Ik ben wel benieuwd naar je verhaal en hoop dat je het me hier onder deze post wil vertellen. Dan krijg je van mij een leuk kaartje toegestuurd als dank voor je reactie! Alvast dank je wel.
Product List

9 opmerkingen:

 1. Ik heb een paar penvriendinnen, die regelmatig post van mij krijgen. Ik knutsel daarbij soms met plaatjes en mooi papier. Wat jij doet mbv stempels vind ik ook prachtig en leuk dat je erover blogt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ann, Wat leuk dat je ook regelmatig post stuurt en schrijft met vriendinnen. Post krijgen is zo leuk. Ik wist niet dat je ook lekker creatief was. Wat gaaf om te horen. Moet je beslist laten zien hoor. En dank je wel voor je berichtje. Ik neem contact met je op voor je adres... en dan komt er een kaartje naar je toe! Dank je wel en Gods zegen.

   Verwijderen
 2. Wat een super kaart weeršŸ‘ŒMaar zijn de stempels 0 euro ? Dan wil ik die graag bestellenšŸ˜€

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je compliment. Ben ik heel blij mee. En ja deze stempel kun je inderdaad gratis krijgen gedurende de Sale-a-bration periode. Er is echter 1 maar bij deze stempel. Je moet dan minimaal 375 euro bestellen om deze set gratis te krijgen. Het is ook de enige manier om deze set te bemachitigen helaas.
   Maar als je een vaste klant van mij bent dan kan ik altijd kijken wat ik voor je kan betekenen hierin. Zeker als er verzamelbestellingen geplaatst zijn. Dit is mijn service voor vaste klanten. Maar ik wil je met liefde een leuke kaart met deze set toesturen. Mail me je naam en adresgegevens en ik ga het voor je regelen.

   Verwijderen
 3. Ha nog een poging. Ik vindt het hartstikke leuk wat je allemaal op social media doet. Ga zo door ik geniet van alles.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele leuke stempel en een superleuke kaart. Mag ik het ideetje overnemen van je? Groeten Anja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hi Anja, Dank je wel voor het compliment. Welk idee wil je overnemen.. de kaart of het kaarten versturen? Ik weet verder niet wie je bent. Heb je ook een blog of FB pagina?

   Verwijderen
 5. Het namaken van je kaart. An-Ja Box van Gent, zoek maar op fb. Ik ken jou ook niet, maar zag je leuke kaart op pinterest.

  BeantwoordenVerwijderen