zondag 23 februari 2020

Sketch Sunday 3


Dit is alweer de derde video van Sketch Sunday. Ik ben zo trots dat dit lukt en vooral ook dat jullie reageren en mij jullie kaarten laten zien. Dank je wel daarvoor. Daar wordt ik heel blij van, want daar doe ik het voor. Om jullie te inspireren.

Creatief bezig zijn is een soort van therapie voor mij. Wie mij kent weet dat ik te kampen heb met ernstige chronische pijnen. Maar het kaarten maken, een workshop geven geeft mij zoveel voldoening en blijdschap. Het dringt de pijn een tijdje naar de achtergrond.
Dit heb ik geleerd tijdens de revalidatie en het heet de Pijn de Baas.
En het werkt voor mij iedere dag weer een poosje.
En op die momenten maak ik dan een kaart of een video voor jullie.

Ik hoop dat ik jullie nog lang mag inspireren met dat wat ik maak.Hier de gemaakte kaarten...

Onderstaand vind je de materialen die ik heb gebruikt. Deze kun je ook bij mij bestellen.
Heb je nog vragen mail me gerust. 
Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten