zondag 9 februari 2020

Sketch Sunday, de eerste


Sketch Sunday.

Ik vind werken met sketches erg leuk. Zeker op een dag dat ik geen of weinig inspiratie heb. Dan is het fijn om terug te kunnen vallen op een sketch. Ik werk deze uit in mijn bulletjournal en zo heb ik altijd iets achter de hand. 

Het leek mij leuk om dit met jullie te gaan delen en jullie hoop te inspireren om een leuke kaart te maken aan de hand van de sketch die ik heb gemaakt. Dit is de eerste van hopelijk veel meer Sketch Sunday video's waarmee ik jullie iedere zondag een sketch geef, de daarmee (versneld gemaakte) kaart, maten en materialen.
Ik hoop dat jullie hier of onder de video je kaart of link naar de gemaakte kaart laten zien zodat ik mag meegenieten van jullie werken.

Heel veel plezier met de video!!!


en hier het eindresultaat


Maten en Materialen

Mocht je nog niet in het bezit zijn van die leuke Stitched Rectangled dies of
 de Stitched So Sweetly dies dan kun je de volgende maten aanhouden
:
* de 3 witte matten in de maat 9,3 x 4,2 cm snijden.
Het designpapier dat hierop gaat is 8,3 x 3,2 cm

* Het kleine matje:
7 x 4 cm Whisper White cardstock
5,5 x 3 van het Designpapier.

De basiskaart is 14,5 x 21 cm, rillen op 10,5 cm.
De gebruikte materialen zie je hieronder. 


Product List

2 opmerkingen:

  1. Leuke kaart ga denk ik ook een journal maken met sketches woensdag even kijken of ik hier wat van kan maken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moet je doen. werkt voor mij heel handig. Ik ben benieuwd naar je kaart die je hiermee maakt.

    BeantwoordenVerwijderen