dinsdag 11 februari 2020

Technique Tuesday 1


Ik heb jullie al eerder een video laten zien waarin ik inkleur met de Stampin Blends. En jullie reacties waren zo positief dat ik heb besloten om mijn plan van Technique Tuesday te gaan opstarten.

Wat dat Technique Tuesday inhoud is dat ik twee keer per maand op dinsdag een leuke video laat zien waarin ik iets maakt met de producten van Stampin' Up! waarbij ik een techniek uitleg. Hierdoor kun je meer uit de producten halen die je al hebt gekocht of wordt je zo enthousiast dat je de producten die ik gebruik zelf ook wel zou willen hebben. In het laatste geval kun je die dan bij mij bestellen.
 Het kan natuurlijk ook dat je al soortgelijke producten hebt en uit deze video's toch inspiratie haalt om lekker creatief aan de slag te gaan.

Dus bij deze.... de allereerste Technique Tuesday video!Dit is het eindresultaat van wat ik in het filmpje heb gemaakt. Hieronder de gebruikte materialen.

Ik hoop dat jullie mij ook nu weer jullie gemaakte werken laten zien. Mocht je nu vragen hebben of er niet uitkomen. Dan mag je me altijd mailen.

 Veel plezier.


Product List

4 opmerkingen:

 1. Leuk, Marion ben zelf ook een erge fanaat van van klaprozen. De kleur vindt ik ook echt lijken. Leuk om je techniekjes te zien bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel voor je lieve berichtje. Leuk om te lezen dat je de techniekers waardeert. Warme groet.

   Verwijderen
 2. Prachtig Marion! Wat leuk die technieken. Ik heb belangstelling voor die fijne kwasten. Ik neem aan dat je die ook apart kan bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Anne, Ja die kan ik voor je bestellen.. Ik stuur je een appje!

  BeantwoordenVerwijderen