dinsdag 18 februari 2020

Thoughtful Blooms


Goedemorgen op deze mooie dinsdag.

Afgelopen zondag was de tweede Sketch Sunday er weer. En ik kreeg zulke leuke en lieve reacties van jullie! Dank je wel daarvoor!
En ook geweldig om te zien welke kaarten jullie met de eerste Sketch Sunday hebben gemaakt. Ik ben ook benieuwd naar jullie uitvoering van die van Sketch Sunday 2.
Mocht je de video gemist hebben... onder aan de post vind je de video nog een keertje.

Vandaag een kaartje gemaakt met een stempelset die je gratis kunt verkrijgen gedurende de Sale-a-bration periode. Ik heb gekozen voor de Thoughtful Blooms en daar kun je ook de bijpassende pons bij krijgen als Sale-a-bration keuze.

Deze kaart heb ik gemaakt in opdracht voor mijn kerkgemeente. Die sturen aan getrouwde echtparen met een speciaal jubileumjaar een mooie kaart met felicitaties. En ze hebben ervoor gekozen om mij deze kaarten te laten maken. Is veel leuker dan een standaard kaart uit een winkel toch?

Ik vind het een eer om deze kaarten te mogen maken. En ik heb er ook van genoten om geen enkele kaart hetzelfde te maken. het zijn (incl. verjaardagskaarten) 40 stuks bij elkaar.

Ik hoop zelf die 30 jaar getrouwd zijn nog te mogen halen met mijn lieve man.En jullie? Denk je er zelf ook wel eens over na?

Voel je vrij om deze kaart na te maken met je eigen materialen. De materialen die ik heb gebruikt vind je hieronder. De Large Numbers framelits dies zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Maar ze zijn te leuk om niet te gebruiken.

Nogmaals Sketch Sunday 2Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten