vrijdag 20 maart 2020

Live Samen Stempelen op facebook


Goedemorgen,

Gistermorgen heb ik voor het eerst een Live Samen Stempelen gedaan. 
In het kader van het Corona virus en veel mensen moeten binnenblijven, thuisblijven, met kinderen huiswerk moeten maken en noem de reden maar op. 
Dit uurtje Online Live Samen Stempelen heb ik opgezet om even samen contact te leggen en op die manier even genieten van de mooie en leuke dingen in het leven. Om even te ontspannen. 

Iedereen kon aanschuiven. Van jong tot oud. En dat deden er ook vele. 
Wat was het gezellig. Maar ook heb ik veel geleerd en ga ik deze week heel hard aan de slag
om een aantal dingen te verbeteren. 

Zo maak ik ook van te voren een post klaar waarin staat wat je nodig hebt en waar ik mee ga werken zodat je daar zelf je materialen kunt klaarleggen. En als je die net niet hebt een stempel te kiezen die er bij past en die gebruiken. 

Kinderen kunnen stempelen op een printpapier en zo meedoen. Heb je geen stempels. Pak een potlood en teken of kleur een plaat in. Doe gewoon mee. Maak contact met iedereen die daar ook live is. Aan het einde van de |Live Samen Stempelen heb ik een oproep gedaan om deze kaart aan iemand te sturen die nu een opkikkertje kan gebruiken. 
Zo maken we samen de wereld nu een stukje lichter en mooier!

Hieronder de terugblik op deze Live Samen Stempelen. 
Mocht je nu in het kader van Live Samen Stempelen toch een stempelset en/of materialen willen bestellen dan kan dat altijd bij mij. 


Maar het belangrijkste is dat je erbij bent!

Blijf veilig en gezond... dan zie ik je graag

 volgende week donderdag om 10.30 uur


Geen opmerkingen:

Een reactie posten