zondag 29 maart 2020

YouTube cardmaking sketch with Magnolia Lane designpaper
Vandaag is er weer een een nieuwe YouTube video van schets tot kaart dit keer met het designpapier Magnolia Lane van Stampin' Up!


(klik HIER om direct naar de video te gaan)
onderaan het bericht vind je de producten die ik heb gebruikt en die je ook bij mij kunt bestellen.


Het is even aanpoten geweest. Want naast alle You Tube video's doe ik momenteel op donderdagmorgen om 10.30 ook een Live Samen Stempelen. 

En deze week heb ik een stapel kaarten gemaakt voor het verzorgingshuis bij mij in de straat. 10 kaarten voor dames en 10 kaarten voor heren. Natuurlijk ook 1 voor al het personeel en ook voor onze huisartsenpraktijk een kaart. 
Kaarten voor onze kleinkinderen, kaarten voor mensen die jarig zijn, kaarten gewoon omdat iemand een hart onder de riem nodig heeft.... 
Ook deze week heb ik weer 20 kaarten voor het verzorgingshuis gepland staan. En zo wil ik dat iedere week doen. 

Je snapt het al dat zijn heel veel kaarten geweest deze week. Maar toch is het gelukt om nu weer een cardmaking sketch voor jullie te maken. 

Ik hoop dat jullie hem weer leuk vinden en er mee aan de slag gaan. Heel veel plezier ermee!
Alle materialen die ik heb gebruikt zijn uit mijn Stampin' Up! shop. Ik heb ze hieronder allemaal bij elkaar gezet zodat je makkelijk kunt bestellen door op de afbeelding te klikken. Vergeet niet om de maandelijkse Hostess Code te gebruiken wanneer je in mijn online shop bestelt. 


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten