zondag 15 maart 2020

Siertuin Collectie sneak peak


Goedemorgen op deze zondag.

Normaal gesproken tref je hier de Sketch Sunday aan. Maar vandaag sla ik deze over om jullie live de nieuwe Siertuin Collectie te laten zien. 
Zoals je hierboven in de foto ziet kun je als demonstratrice  deze collectie eerder bestellen dan jullie. Nog een voordeel van demo zijn. 
Deze prachtige collectie zal straks ook in de nieuwe catalogus staan en jullie krijgen van 1 april tot en met 31 mei de kans om deze vooruit te bestellen. Wat zit er nu allemaal in deze prachtige collectie

hiervoor gaan we naar de Nederlandstalige Siertuin Collectie live stream video.


Hoe spannend is het geweest om live te gaan... maar ik hoor graag van jullie wat er beter of anders kan. Want het is voor mij ook een leerproces. En het is fijn als jullie daar een onderdeel van zijn.

In de video heb ik al verteld dat op het nieuwe Desgin papier ook al 1 van de nieuwe namen van de nieuwe In Color collectie kunnen vinden. Wel ergens in deze blogpost kun je deze naam vinden. Als je hem vindt en je stuurt mij een privé berichtje met de juiste nieuwe naam dan krijg je van mij een verrassing. Dus goed lezen en reageren is een verrassing.


 HIER vind je de flyer met alle details van de Siertuin Collectie. Alles staat hierin apart gefotografeerd en uitgelegd. Het desingpapier bevat zoals je kon zien ook heel mooi goud embossed papier erin. En dit kun je dan prachtig kleur geven met iedere kleur die je maar wilt. So saffron, Daffodill Delight of Old Olive of Bumble Bee. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 Ook de totaalprijs en de prijzen van de onderdelen los zijn hier te zien. 
Je kunt dus ook alleen dat uit deze collectie bestellen wat jij graag wilt hebben. 

Wie deze Siertuin collectie of onderdelen uit deze collectie bij mij pré-orderen tussen 15 maart en 1 april krijgen leuke extra's in hun pakket. Afhankelijk van de grote van je bestelling.


Dit is de stempel die ik al heb ingekleurd met de Stampin Blend Markers


Hier twee tags waarbij ik de stempels heb embossed met embossing poeder om ze goed te laten uitkomen.


Hier wat voorbeelden van Stampin' Up! gemaakt met de Engelstalige Collectie.
 


 Het lijkt dezelfde kaart als hierboven. Maar toch is deze weer anders. Kun jij de verschillen vinden?


Heb je die nieuwe In Color naam al gevonden? Stuur me dan gauw een berichtje. 
Jullie reactie op deze live stream lees ik graag onder mijn


2 opmerkingen:

  1. Leuk gedaan die life, jammer dat ik het te laat zag anders had ik life mee gedaan. Mooie set ook. Vrolijk en lente achtig. Je hoeft echt niet nerveus te zijn je doet het hartstikke goed.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel Monique. Dit zijn bemoedigende woorden. Ik zal het volgende keer aankondigen... het zou echt leuk zijn als je er dan ook bij bent! Dikke knuf!

    BeantwoordenVerwijderen