zondag 1 maart 2020

Sketch Sunday 4

Hallo,

Wat is de week voorbij gevlogen. Vandaar weer tijd voor de nieuwe Sketch Sunday video. Ben je nog aan de slag gegaan met de schets van vorige week? 

Deze keer is het een sketch gemaakt met de gratis stempelset Rise & Shine die nu bij de tweede release van de Sale-a-Brations kunt kiezen. 

Het is een geweldige stempelset met stempels die aan twee kanten zijn te gebruiken. En hierdoor kun je dus hele leuke kaarten maken en nog veel meer uit je stempels halen. Er zijn zelfs bijpassende stansen nog bij te bestellen. Dat scheelt weer veel knipwerk.
Deze week gaan we op een andere manier aan de slag met design papier op een kaart. De mogelijkheden zijn daarin eindeloos.
Dit is de uiteindelijke kaart geworden. 


Dank je wel voor het kijken en veel plezier met de schets. Ik hoop dat je laat zien wat je ermee gemaakt hebt.  De gebruikte materialen staan hieronder en zijn bij mij aan te schaffen.
Product List

3 opmerkingen:

  1. Weer leuk gedaan. Moet toch echt ook weer wat gaan doen met kaarten, nu veel bezig met mixed media, pp en traveler notebooks.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dank je wel. Ja het zijn van die periode dat je dan behoefte hebt om tussendoor wat anders te doen. Ik heb dat ook gehad begin 2018. Handlettering, bulletjournaling.Door wat ander tussendoor te doen is mijn creativiteit weer los gekomen. Maar mijn hart ligt toch bij het stempelen en kaarten maken. Toch maak ik nu ook andere projecten tussendoor... zoals scrapbooking... en nog wat handlettering in mijn bulletjournal. Want het is fijn om te combineren.

    Wat is PP?

    BeantwoordenVerwijderen