zondag 8 maart 2020

Sketch Sunday 5Goedemorgen, 

Vandaag iets later dan gebruikelijk. Maar hij is er wel, de nieuwe sketch voor deze week. Het lijkt een hele eenvoudige kaart... maar al met al komt er toch aardig wat bij kijken om deze te kunnen maken. Allerlei leuke details die de kaart net even datgene geven waardoor hij zo leuk wordt.
En ik gebruik hierin iets wat ik zelf nog niet had ontdekt in een set... en ik zag een andere demo dit gebruiken en heb gevraagd waar ze die vandaan had. Ze was zo aardig om het me te vertellen en zo kon ik het op deze kaart toepassen.

EN....

Ik ga een mooie stempelset met stansen verloten wanneer ik op mijn You Tube kanaal 75 (blijvende) abonnees heb. Op dit moment zijn het er 53. Dus wil je kans maken op een hele mooie stempelset met bijpassende stansen help mijn kanaal dan aan nieuwe abonnees. Hoe? Zoveel mogelijk delen en anderen te vertellen over mijn You Tube kanaal en de leuke actie dit ik nu heb.

Nieuwsgierig geworden? Dan is het tijd om te gaan kijken.
Veel plezier.

Hier een sneak peak van de kaart die je met bovenstaande sketch video kunt gaan maken.Hieronder de benodigde materialen voor deze kaart. De maten kun je deze keer naar eigen inzicht gebruiken. Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten