zondag 22 maart 2020

Sketch Sunday


Goedemorgen, 

Fijn dat je vandaag weer langskomt op mijn website. Het is zondag en dus tijd 
voor de Sketch Sunday vandaag.

Het is een rare tijd voor iedereen. Allemaal afstand houden van elkaar. Overal lees je over #socialdistancing  oftewel afstand houden van elkaar. Niet meer bij elkaar komen om wat samen te doen. En dat valt beslist niet mee. 
Zeker niet als je ook nog de hele week de kinderen thuis hebt en hun moet begeleiden met hun schoolwerk.  En daarom ben ik des te meer blij dat je hier langskomt en dat ik je deze You Tube video kan aanbieden om even lekker zelf te ontspannen en iets voor jezelf te doen. 
Opladen voor de komende week. 

Vorige week heb ik deze schattige afbeelding gemaakt met de stempelbundel Under my umbrella!
En als je dan de Technique Tuesday 3 video kijkt dan zie je hoe ik deze afbeelding zo heb kunnen opbouwen. 
Ik heb hem ingekleurd met de Stampin Blend markers. 
Maar hier is de Sketch Sunday 6 voor jullie. Veel plezier!


En wat vonden jullie van de video. Ik vraag me af vinden jullie het fijn als de video kort hou en dat ik dus al wat voorwerk heb gedaan. Of vinden jullie het leuker als ik de kaart helemaal opbouw tijdens het filmen? Waardoor de video dan wel langer duurt. 

Dus laat me weten wat jij daar van vindt. Want ik maak dit voor jullie.

Hieronder de gebruikte materialen. Deze zijn allemaal bij mij te bestellen.


Product List

Geen opmerkingen:

Een reactie posten